Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Marzena D........a danutka solowij Ela B. nadin . Agnieszka Poniecka kasia Nowak Sara74 RomanD (6067 niezalogowanych)
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Aaaaa, to chodzi o lizanie SIE, samemu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Ja za test zaplacę około 220zł ( czekam do grudnia).

Kilku wetów podało mi szalone ceny tego testu (też 500zł), ale w koncu ktos tu na forum polecił mi weta w Tychach.

I o ile dobrze pamietam (postaram sie znaleźć ta informacje) to ta cena jest znormalizowana przez karajową izbę weterynarii.. wiec kasowanie 500zł jest nielegalne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(koalski)
Stały Bywalec
Jasna napisał:

Kilku wetów podało mi szalone ceny tego testu (też 500zł), ale w koncu ktos tu na forum polecił mi weta w Tychach.

I o ile dobrze pamietam (postaram sie znaleźć ta informacje) to ta cena jest znormalizowana przez karajową izbę weterynarii.. wiec kasowanie 500zł jest nielegalne.

No co Ty, na norweskim forum?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
koalski napisał:
Jasna napisał:

No co Ty, na norweskim forum?

No Niektórzy pamiętają skąd są i autentycznie pomagają
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
75 Postów
Roksana Muszyńska
(roxanka)
Początkujący
Wiem, ze w innych miastach jest taniej ale w mojej malej miescinie tylko ten vet wysyla do niemiec, a mnie zalezalo na czasie...
Tak tak ten klosz jest po to by piesek nie wtykal pyska tam gdzie nie trzeba
swojego czasu nie wiem czy pamietacie jak jeszcze mozna bylo obcinac psa uszy tez takie klosze sie im zakladalo by nie rozrazily sobie swierzej rany.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok